Lehtipihvi Maustevoi – Herkullinen Resepti ja Vinkit

Naudan Lehtipihvi Pannulla

Lehtipihvi on herkullinen ruokalaji, joka valmistetaan pannulla. Tämä resepti on helppo toteuttaa ja siinä käytettävä maustevoi antaa pihville upean makuelämyksen. Seuraavaksi jaamme kanssasi reseptin ja vinkkejä onnistuneeseen lehtipihvin valmistukseen.

Lehtipihvi Resepti

Lehtipihvin valmistukseen tarvitset seuraavia raaka-aineita:

  • 400g naudan lehtipihviä
  • Suolaa ja pippuria maun mukaan
  • 2 rkl voita

Ja maustevoihin tarvitset:

  • 100g voita
  • 2 valkosipulinkynttä, murskattuna
  • 1 tl tuoretta timjamia
  • Ripaus suolaa ja pippuria

Valmistusohje:

  1. Kuumenna pannu keskilämmölle ja lisää voi. Ruskista lehtipihvit molemmin puolin noin 2-3 minuuttia per puoli.
  2. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Valmista maustevoi sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.
  4. Tarjoile lehtipihvi maustevoilla päällystettynä. Nauti esimerkiksi perunamuusin ja vihreiden vihannesten kera.

Maustevoi Lehtipihville

Maustevoi on loistava tapa tuoda makua ja mehevyyttä lehtipihville. Voit varioida maustevoita lisäämällä erilaisia yrttejä ja mausteita oman maun mukaan. Kokeile rohkeasti erilaisia variaatioita ja löydä oma suosikkisi!

Bonusvinkki: Sivele valmista lehtipihviä pannulta ottamisen jälkeen lisää maustevoita annoksen päälle ylimääräisen herkullisuuden takaamiseksi.

Tarjoile lehtipihvi upeasti aseteltuna lautasella ja nauti herkullisesta ateriasta. Lehtipihvi maustevoilla on varma hitti niin arkeen kuin juhlaan!

Alko Kauhajoki: Alkoholijuomien valikoima ja palvelutJaloviina: Yhden Tähden Jallu AlkoholimyymälässäAlko Saariselkä – Laadukas Valikoima Keskellä Lapin LumoaHirvipata: Perinteinen Herkku SyksyynKuohuviinin Annoskoot ja Lasien Määrä – Opas Juomien Oikeaan AnnosteluunRommien vertailu: löydä paras vaihtoehtoGin Tonic – Virkistävä ja Suosittu JuomaLagavulin 16 – Klassikko viskiä SkotlannistaAlko Urjala – Urjalan Alko Tutkittuna

viestinta@vvgroup.fi